Kurs pa pagesë në internet për mësues të gjuhës angleze

Kursi ynë pa pagesë është i hapur për mësues nga e gjithë bota për nivelin fillestar, të ndërmjetëm dhe të avancuar.

Mëso më shumë rreth tij dhe rregjistrohu

Mundësi bashkëpunimi me universitete në Mbretërinë e Bashkua

Nëse ju, si institucion i arsimit të lartë dëshironi të zhvilloni bashkëpunim me universitete në Mbretërinë e Bashkuar, mund të gjeni këtu disa mundësi që mund t’ju   ndihmojnë.

Zbulo më shumë

Regjistrohuni për një kurs falas IELTS deri në 1 nëntor

Ky kurs do ju ndihmojë të përmirësoni Anglishten tuaj dhe do ju shoqërojë në të gjitha fazat e testit të IELTS: të lexuarit, të shkruarit, të folurit dhe të dëgjuarit.

Përgatitu për IELTS me kursit tonë online

Mirësevini në Këshillin Britanik në Shqipëri

Ne ju ofrojmë mundësi mësimi dhe ide kreative nga Mbretëria e Bashkuar. Nëse dëshironi të mësoni gjuhën angleze, të bëheni mësues i gjuhës angleze, të kryeni një provim në gjuhën angleze, të studioni në Mbretërine e Bashkuar , apo të merrni me tepër informacion në lidhje me punën tonë në fushat e artit dhe të edukimit, atëherë Këshilli Britanik është vendi ku ju duhet të drejtoheni.