Sfida e fjalëve e Johnny Grammar

Testoni anglishten tuaj dhe konkuroni me miqtë tuaj.

Garoni për 60 sekonda për t’ju përgjigjur sa më shumë pyetjeve që të mundeni në gramatikë, fjalor dhe drejtshkrim. Drejtuar nga mjeshtri i konkurseve Johnny Grammar, kjo lojë tërheqëse me një aplikacion matës përfshin pyetje për nivele nga fillestar deri tek i avancuar rreth një numri të gjerë temash nga ushqimi, restorantet dhe interesat. Lojtarët mund të fitojnë stema ndërsa avancojnë në aplikacion dhe në garë me fituesit e tjerë në botë.  

Ky aplikacion i këndshëm dhe tërheqës do t’ju ndihmojë:

  • të kuptoni gabimet më të shpeshta në drejtshkrim, gramatikë dhe fjalor
  • të testoni dhe zgjeroni fjalorin tuaj
  • të jeni të motivuar ndërsa sfidoni miqtë tuaj për të fituar më shumë pikë

Fantastike! Sfidë e vërtetë për nivelin tim të  anglishtes. Fantastike për të mësuar, tërheqëse dhe fantastike për tu argetuar."