Mëso Anglisht nëpërmjet aplikacioneve

Përmirësoni Anglishten tuaj duke u zbavitur e mësuar me Aplikacionet emocionuese! Te krijuara për të gjithë familjen, lojrat tona, postcad-et, videot dhe kuicet, do t'ju ndihmojnë të mësoni anglisht kudo në shtëpi apo në lëvizje. 

Zgjidhni nje aplikacion:

MesoAnglishten Gramatike (Edicion Britanik)

Perfeksiononi gramatikën tuaj nëpërmjet mijëra pyetjeve në këtë libër pune interaktiv.Niveli i pyetjeve është nga fillestar deri në atë të avancuar.

Shkarko për: iOS | Android | WP8

Shkaro versionin American për: iOS | Android

LearnEnglish Grammar (UK Edition)

MësoAnglisht me material Audio dhe Video

Shiko dhe dëgjo biseda të vërteta, të përditshme në gjuhën angleze për të përmirësuar aftësitë tuaja te dëgjimit. Çdo video dhe program përfshin audio skriptat dhe ushtrimet e të kuptuarit.

Shkarko për: iOS | Android | Windows Phone 8

LearnEnglish Audio and Video

IELTS Fuqia e Fjales

Bëhuni gati për provimin e IELTS!  Ushtrohuni me mbi 100 pyetje në 11 kategori që fillojnë nga shkenca e teknologjia deri tek puna dhe biznesi.

Shkarkim për: Android

IELTS Word Power

Tingëllon Mirë

Një tabelë interaktive shqiptimi që tregon zanoret, bashkëtingëlloret dhe diphthongs. Gjithashtu përmban riprodhimin e audios për fonemat dhe fjalët kyce të tingujve.

Shkarkim për: iOS (iPad vetëm)

Sounds Right

MësoAnglish për fëmijet: Phonics Stories

Lexoni tregime gazmore mbi spiunë të hapësirës dhe mësoni tingujt akustikë në këtë histori. Çdo tregim ushtron tingujt akustike dhe përfshin lojë dhe fjalorë. Udhëzuesi për prindërit ofron këshilla prej eksperti për mënyrën se si të ndihmohen fëmijët të mësojnë anglisht.

Shkarkim për: iOS (vetem per iPad)

LearnEnglish Kids: Phonics Stories

MësoAnglish për fëmijët: Video

Shiko tregimet më të preferuara të fëmijëve si Little Red Riding Hood në këtë aplikacion për video tregime. Përmban audio dhe tekstin narrativ si dhe udhëzuesin për prindërit, i cili ofron këshilla prej eksperti lidhur me mënyrën se si të ndihmohen fëmijët të mësojnë anglisht.

Shkarkim për: Android (Google Play) | Android (Amazon App Store)

LearnEnglish Kids: Videos

Qytet i Madh Botë e Vogël Podcast

Mësoni se si të komunikoni qartë në bisedat e përditshme duke përcjellë jetët e gjashtë shokëve në Londër në këtë audio novelë. Kontrolloni të kuptuarin tuaj me ushtrimet e të nxënit.

Shkarkim për: iOS | Android 

LearnEnglish Elementary Podcasts image

MësoAnglisht në Botën e Sportit

Gjeni dhe shqiptoni fjalët sportive në një ambjent sportiv të ilustruar bukur. Mëso qindra fjalë sportive, duke përfshirë ngjarjet dhe lëvizjet teknike.

Shkarkim për: iOS

LearnEnglish Sports World