dcsimg

Search

Mësimdhënia e anglishtes

Nëse mësoni anglisht në Shqipëri, ne kemi për ju një larmi materialesh falas për mësimdhënien e anglishtes

Ju mund:

  • të shkarkoni plane mësimore dhe materiale për klasën falas
  • të merrni këshilla, artikuj dhe informacion mbi zhvillimin profesional, konferencat dhe kualifikimet,
  • të bëheni pjesë e grupeve të diskutimit dhe të keni akses ndaj materialeve të trajnimit.

Mësoni më shumë në faqen ‘Mësimdhënia e Anglishtes’.

 

Materiale për Mësimdhënien e Anglishtes

british_council_lesson_plans_39

Ne kemi përgatitur një gamë të gjerë materialesh falas për ju, kështu që mund të shkarkoni me lehtësi plane mësimore dhe materiale falas, të merrni këshilla, artikuj dhe informacion mbi zhvillimin profesional, konferencat dhe kualifikimet. Gjithashtu, ju mund të bëheni pjesë e grupeve të diskutimit dhe të keni akses ndaj materialeve të trajnimit. Mësoni më shumë.

Kurse Trajnimi për Mësuesit

Çdo muaj që nga ky vit do të ketë një sërë eventesh të reja dhe angazhuese për mësuesit e anglishtes, që janë të interesuar për të qenë në kontakt me zhvillimet më të fundit në profesionin e tyre. Për më tepër, kjo është një mundësi për mësuesit e rinj, me ambicie që të provojnë aftësitë e tyre prezantuese mes kolegëve miqësorë. Mësoni më shumë.