Projektet e Artit

Çfarë bëjmë

Arti qëndron në thelb të punës së Këshillit Britanik në Shqipëri. Misioni ynë është të gjejmë mënyra të reja për të krijuar lidhje dhe mirëkuptim me njëri –tjetrin nëpërmjet artit.  Skuadra jonë e ekspertëve në fushën e artit sjell arritjet më të mira të talentit krijues britanik nëpërmjet organizimit të eventeve kulturore dhe duke nxitur bashkëpunimin midis vetë artistëve dhe institucioneve kulturore të të dy vendeve