ColoursofAlbania

#ColorsOfAlbania është projekti i Këshillit Britanik në Shqipëri i mbështetur nga Ambasada Mbretërore e Norvegjisë nën kujdesin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, ka si synim eksplorimin e temës “Shqipëria është e bukur” nëpërmjet grumbullimit fotove kreative nga përdoruesit e Instagramit.

#ColoursofAlbania do të bashkojë gjithashtu edhe shoqërinë, kulturën, traditat, kulinarin, turizmin dhe thjeshtësinë e Shqipërisë në një, por si?

Nëpërmjet fotografisë!

Fituesit e konkursin online prezanto Shqiperinë TENDE janë:

1. Nëntor Oseku  Fituesi i vëndit të parë

10 Çmimet mbështetëse janë:

- Adil Brahimi 

- Ina Cici

- Brisilda Gjashi

- Gert Deda

- Toni Nallbani

- Anstasiya Krivasheeva

- Arton Krasniqi

- Riza Hylviu

- Silva Azizas

- Imelda Alla

Një iniciativë për të prezantuar imazhinin e Shqipërisë, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qyteteve dhe fshatrave mahnitëse, bregdeteve dhe peisazheve të paprekura, si dhe pazareve e kështjellave historike të Shqipërisë.

Për me shumë informacion vizitoni ColoursofAlbania website, na ndiqni dhe nisni fotot tuaja në Instagram, like Facebook or Tweet.