Festivali Ndërkombëtar i Filmi për të Drejtave e Njeriut

Këtë vit mbështesim Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri duke organizuar për herë të parë komponentë dixhitale të saj, duke shfaqur dhjetë filma me metrazh të shkurtër nga koleksioni i Filmave të Këshillit Britanik.

Sot, të drejtat e njeriut janë të rëndësishme më shumë se kurrë dhe janë ende një problem për shumë vende, veçanërisht ato në tranzicion si Shqipëria.

Kjo është arsyeja pse ne do të donin t’ju ftonim jo vetëm të vizitonit Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri, por edhe për të parë dhjetë filmat tonë në çdo kohë online në faqen tonë dhe ti ndani ato me miqtë tuaj, duke treguar rëndësinë e të drejtave të njeriut në Shqipëri e cila është më e nevojshme se ndonjëherë.