Zgjedhjet e Përgjithshme

Në prag të zgjedhjeve të përgjithshme të vitit 1945, " Zgjedhjet e Përgjithshme", fokusohet në garën elektorale të njërës prej 640 qëndrave lokale zgjedhore në Britani – asaj të Kettering, Northamptonshire .

Viti publikimit:  1945
Drejtori : Ronald H. Riley
Kompania e prodhimit : Technique Film
Kinematograf :  Raymon Elton , Henry Hall
Kohëzgjatja :  19minuta e 03 secs

Përshkrimi origjinal 
Si zgjidhen Anëtarët e Parlamentit

Filmi tregon se si kandidatët , pasi përmbushin formalitetet e nevojshme, planifikojnë fushatën e tyre zgjedhore me ndihmën e Menaxhereve të tyre duke zhvilluar takime në qarqet që përfaqësojnë për të marr sa më shumë vota . Çfarë ndodh në ditën e votimit , si njerëzit votojnë , masat paraprake për fshehtësi , numërimi i votave dhe shpallja e rezultateve janë paraqitur në mënyrë të detajuar në këtë film. Filmi është bërë në Kettering në Northamptonshire gjatë zgjedhjeve të vitit1945.