Mëso të jetosh

Një ditë tipike në shkollë për të tre fëmijët e familjes Brown në çerdhe, në fillore , në shkollën e mesme dhe parimet e edukimin të tyre

Viti i publikimit  1941
Drejtori Harold Purcell
Kompania e prodhimit Meriton Park Studios Ltd
Producient Henry Cass
Kinematograf   Jimmy Rogers    
Kohëzgjatja  13 minuta e 33 secs

Përshkrimi origjinal 

Fëmijët Britanikë në shkollë. Britania ka shumë shkolla të reja të mirë- planifikuara e me pajisje moderne. Të gjitha këto janë përshkruar në një ditë tipike në kopshin e Billy Brown , shkollën fillore të të motrës së tij dhe në shkollën e mesme ku vëllai i tij është komandant . Në këtë fazë të arsimimit, fëmijët mësojnë të jenë qytetarë të dobishme .