Projektet e arsimit

Keshilli Britnaik ne Shqiperi  punon prej vitesh ne fushen e arsimit. Ne punojme ne bashkepunim partnere se sektorin publik dhe privat si dhe me shoqerine civile. Sebashku ne promovojme reformen ne arsim, permiresimin e cilesise ne arsim ndersa theksojme mirekuptimin kulturor ndermjet qytetareve te Mbreterise se Bashkuar dhe Shqiperise.

Në këtë seksion