Praktiko aftësitë tuaja të dëgjimit

Përmirëso aftësitë tuaja dëgjimore dhe shqiptimin

Një nga pjesët më sfiduese të mësimit të gjuhës angleze është të dish se si duhet të shqiptohen fjalë dhe fraza të ndryshme. Për t'ju ndihmuar të praktikoni, ne kemi krijuar një numër materialesh dëgjimi falas dhe aktivitete në webfaqen tonë LearnEnglish Teens.

Vizitoni webfaqen tonë dhe përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit përmes artikujve, teksteve dhe ushtrimeve interesante. Ka aktivitete për të gjitha nivelet, nga fillestare deri të avancuara, kështu që zgjidhni nivelin tuaj dhe filloni të praktikoni.

Nëse nuk jeni i sigurt se cili nivel është për ju, provoni testin tonë të anglishtes falas për të kuptuar.