“Super! I qartë dhe i saktë! – Një aplikacion shumë i mirë për të mësuar Anglishten.”

nga vlerësimet e dyqaneve të Apple App

Shkarkoni aplikacionin tonë Gramatika e Anglishtes falas dhe praktikoni Anglishten në çdo kohë dhe në çdo vend: në shtëpi, në autobuz, rrugës për në punë ose për në shkollë. Aplikacioni ynë falas ka mbi 1,000 ushtrime gramatikore dhe është krijuar me shumë kujdes për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që janë duke mësuar Anglishten.

Shkarkoje falasiOS | Android 

Shpërndani në rrjetet sociale