Aplikacioni ynë për fëmijë “Koha për të Luajtur”, përmban këngë të animuara, tregime dhe lojra të dizenjuara nga ekspertë të Këshillit Britanik të mësimit të gjuhës. Shkarko të gjitha videot për ti parë ato kur të dëshirosh, edhe pa patur lidhjen e internetit.

Ju si prind mund të ndiqni në aplikacion ecurinë dhe progresin e fëmijës tuaj në një zonë të koduar për prindërit. Përmbajtja  që mundëson ky  aplikacion është pa pagesë por nëse dëshirojnë prindërit mund të paguajnë për të blerë tregime dhe këngë të tjera. 

Linke të jashtme

Shpërndani në rrjetet sociale