The English Channel ju mundëson akses në videot e artit dhe kulturës të Mbretërisë së Bashkuar dhe do ju ndihmojë të përmirësoni anglishten tuaj. 

The English Channel ju sjell koleksionin e artit britanik bashkëkohor i cili i përket British Council dhe partnerëve tanë. Nëpërmjet ekspozitave digjitale dhe videove, ju do të keni akses në shembuj real të gjuhës angleze në përdorim.

Kemi krijuar video dhe ushtrime interaktive nga ekspertë në mënyrë që ju të përmirësoni anglishten tuaj. Mund të praktikoheni me ushtrime fjalori dhe gramatike duke shijuar artin britanik. 

Fituesit e konkursit të The English Channel

Faleminderit të gjithëve që morrën pjesë në konkursin e The English Channel, të cilët praktikuan dhe anglishten e tyre. Me më shumë se 4000 pjesëmarrës, ishte e vështire zgjedhja e tre më të mirëve. Tre pjesëmarrësit të cilët fituan një kurs një-javor në Mbretërinë e Bashkuar janë: 

  • Dilara Duman
  • Andjela Laudanovic
  • Maryna Ratsiborska

Fituesit e konkursit janë njoftuar me email dhe shpresojmë që pjesëmarrësit e tjerë të vazhdojnë të përdorin The English Channel dhe të përmirësojnë anglishten e tyre.