Date
E Hënë 23 Nëntor 2020 to E Hënë 14 Dhjetor 2020

Mësoni se çfarë ju duhet të dini në lidhje me testin e Dëgjimit IELTS dhe mësoni teknikat për të përmirësuar performancën tuaj të testit.

Ky kurs përqendrohet në testin e Dëgjimit. Ju do të eksploroni format e testit dhe do të zhvilloni strategji mësimore për t'ju ndihmuar të trajtoni llojet e ndryshme të detyrave që ju do të hasni. Ju gjithashtu do të shikoni strategji të përgjithshme të të dëgjuarit në anglisht që do t'ju ndihmojnë të përballeni me llojin e teksteve komplekse në tema të panjohura që do të hasni në studimet tuaja për IELTS.

Shpërndani në rrjetet sociale