IELTS
IELTS
Date
E Shtunë 05 Mars 2016 - 00:00 to E Shtunë 02 Prill 2016 - 00:00
Mbrapa në fillim
Albania

Ju mund ta kryeni testit e IELTS në Elbasan, Tiranë dhe Vlorë. Vendet caktohen në bazë të parimit i sherbehet të parit atij që vjen, keshtu që rekomandojmë që të kryeni rregjistrimin të paktën dy muaj përpara datës së testit.

Datat e ardhshme për dhënien  e testit ne Shqipëri janë:

  •   5 Mars 2016 General Training and Academic 
  •   19 Mars 2016 General Training and Academic 
  •   2 Prill 2016 General Training and Academic

 Për më shumë informacione rreth test të IELTS, vizitoni faqet tona ose kontaktoni stafin tonë në Shqipëri.