Nëse do të jepni provimin IELTS dhe dëshironi ndihmë në parapërgatitje, ne mund t'ju ndihmojmë. Regjistrohu për webinarin online falas 'Sukses në IELTS' dhe të zbuloni se çfarë mund të prisni gjatë provimin dhe si mund të merrni udhëzime për çdo pjesë të provimit. Webinari online do të mbahet në anglisht dhe do të zgjasi 90 minuta. Ju do të keni mundësinë të ndërveproni me instruktorë të IELTS dhe mund të bëni pyetje. Nëse regjistroheni dhe nuk mund të merrni pjesë, ne do t'ju dërgojmë link-un më pas.

SI TË REGJISTROHENI?

Ne ju sugjerojmë të regjistroheni në webinarin online sa më shpejt të jetë e mundur pasi numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

Pasi të regjistroheni, ne do ju dërgojmë një e-mal konfirmimi me detaje të mëtejshme se si të hyni në webinarin online. Një ditë pas seminarit ne do ju dërgojmë një e-mail rikujtues.

Nëse keni pyetje rreth provimit IELTS, ju lutem na kontaktoni.

WEBINARË TË ARDHSHËM

DATA

TEMA

7 Prill 2020 | 12.30 Success in IELTS
28 Prill 2020 | 12.30 IELTS Preparation materials
19 Maj 2020 | 12.30 Success in IELTS
30 Qershor 2020 | 12.30 Success in IELTS