Merrni rezultatin e IELTS që ju nevojitet me materialet tona falas online. Regjistrohuni në programin tonë të përgatitjes tetë javore dhe do të keni qasje në uebinare, aktivitete praktike falas, platforma online dhe teste provuese. Lexoni për të mësuar më shumë dhe aplikoni.

Uebinare për përgatitje falas

Këtu do të gjeni një seri uebinaresh përgatitore falas për IELTS që kanë për qëllim t'ju ofrojnë mbështetjen që ju duhet të përgatiteni për testit gjatë kësaj kohe të vështirë.

Uebinaret përgatitorë për IELTS do të zhvillohen nga ekspertë të IELTS gjatë nëntë javëve të ardhshme, dy herë në javë. Secili uebinar do të zgjasë përafërsisht 60 minuta dhe do t'ju ndihmojë të zbuloni se çfarë të prisni gjatë testit. Ata gjithashtu do t'ju ndihmojnë në përgjigjen e pyetjeve të bëra shpesh për secilën pjesë të testit: Të Dëgjuarit, Të Lexuarit, Të Shkruarit dhe Të Folurit.

Orari i uebinareve

Data Përshkrimi
E Enjte 14 Janar 2021 Hyrje në IELTS
E Enjte 21 Janar 2021 Të Dëgjuarit: Përmbledhje
E Martë 26 Janar 2021 Testi IELTS computer-delivered
E Enjte 28 Janur 2021 Të Lexuarit Akademik: Përmbledhje
E Enjte 4 Shkurt 2021 Te Lexuarit GT: Përmbledhje
E Enjte 11 Shkurt 2021 Detyra 1 në Të Shkruarit Akademik: Grafikët dhe tabelat
E Enjte 18 Shkurt 2021 Detyra 1 në General Training: Letrat
E Martë 23 Shkurt 2021 Testi IELTS computer-delivered
E Enjte 25 Shkurt 2021 Të Folurit: Përmbledhje
E Martë 2 Mars 2021 Count-down deri në datën e testit
E Enjte 4 Mars 2021 Detyra 2 në Të Shkruarit: Përmbledhje
E Enjte 11 Mars 2021 Fjalori: Përmbledhje
E Enjte 18 Mars 2021 Aftësitë e Të Lexuarit
E Martë 23 Mars 2021 Testi IELTS computer-delivered
E Enjte 25 Mars 2021 Të Lexuarit: Lidhja me titujt /përfundimi përmbledhës
E Enjte 1 Prill 2021 Të Folurit: Kohët narrative
E Martë 6 Prill 2021 Hyrje në IELTS
E Enjte 8 Prill 2021 Detyra 1 në Të Shkruarit Akademik: Proceset dhe hartat

Ne ju sugjerojmë të regjistroheni në uebinare sa më shpejt që të jetë e mundur sepse numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

IELTS Expert, sesionet në Facebook

Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në sesionet tona live të IELTS Expert, që bëhen të Premteve – Bashkohuni tani!

Data Tema
E Enjte 14 Janar 2021 | 10.00 Hyrje në IELTS
E Enjte 21 Janar 2021 | 10.00 Testi i Të Dëgjuarit
E Martë 26 Janar 2021 | 10.00 Testi IELTS computer-delivered
E Enjte 28 Janar 2021 | 10.00 Testi i Të Lexuarit Akademik