Grayson Perry | Kotësia e Dallimeve të Vogla

2 NËNTOR – 5 DHJETOR | GALERIA KOMBËTARE E ARTEVE

Na u bashkoni tek ekspozita e Grayson Perry 'Kotësia e Dallimeve të Vogla', një ekspozitë unike e cila na tregon magjepsjen britanike me shijen dhe klasin. Nga 2 Nëntor deri më 5 Dhjetor, audienca në Galerinë Kombëtare të Artit në Tiranë do të ketë mundësinë të shikojnë ekspozitën e një prej artistëve britanikë më me influencë, Grayson Perry. Tirana është qyteti i fundit nga pesë qytetet e Ballkanit Perëndimor, e cila do të hapi ekspozitën në rajon. Hyrja në eskpozitë është falas.

'Kotësia e Dallimeve të Vogla' është bashkëpronësi e The British Council Collection, the Arts Collection, Southbank Centre, Londër. Dhuratë e artistit dhe Galerisë Victoria Miro, me mbështetjen e Televizionit Channel 4, the Art Fund dhe Sfumato Foundation, me mbështetje shtesë të Alix Partners.

Ekspozita në Tiranë organizohet nga British Council dhe Galeria Kombëtare e Arteve.

British Council

Galeria kombetare e arteve

Top Channel partner

Arts Council Collection black

Channel 4 partner

Art Fund black

Alix Partners

Sfumato Foundation partner black