E SHTUNË 18 SHKURT

19.00 | KINEMA IMPERIAL, TIRANË

Vendi: UK, 2016
Kohëzgjatja: 94 min
Regjisori: Benedict Andrews
Zhanri: dramë

Una hedh një vështrim mbi një temë të vështirë, duke hedhur pak dritë të një çështje delikate.

– London Film Festival

UNA ndjek një udhëtim të një gruaje për të rivendosur të shkuarën e saj. 15 vjet më parë, Una u arratis me një burrë më të vjetër në moshë, Ray, një krim për të cilë ai u arrestua dhe u burgos. Kur ajo u ballafaqua me një foto të tij në një revistë, Una e ndjek atë dhe shfaqet në punën e tij. Shfaqja e saj e papritur kërcënon të shkatërrojë jetën e re të Ray-it. Sekrete të pathëna dhe kujtime të harruara dalin në sipërfaqe si Una dhe Ray kalojnë në të shkuarën e tyre. Ballafaqimi i tyre ngre pyetje të papërgjigjura dhe dëshira të së shkuarës. Kjo do ti trondisi të dy. Una bie në zemrën e një forme shkatëruese dashurie dhe kërkon nëse shpërbimi është i mundshëm.

Shpërndani në rrjetet sociale