Projektet tona në muzikë përqëndrohen tek The Selector, emisioni jonë në radio, i cili transmeton të gjitha llojet e muzikës si indie, dubstep, folk, soul, electro dhe çdo lloj tjetër. Gjithashtu, ky emision transmeton intervista, muzikë live nga disa prej artistëve më të mirë britanikë. The Selector transmetohet në 40 shtete. Çdo javë prezantuesja Goldierocks na sjell diversitetin e muzikës britanike, duke promovuar tingujt, kulturën britanike dhe talentet më të fundit në vendet e Ballkanit Perëndimor. 

Projektet kryesore