GALERIA FAB | TIRANË

10 – 12 MAJ 2019 | 17.00 – 22.00

Bashkohuni me ne në eventin PlayUK StoryHack 2019 në Tiranë dhe mësoni se si të krijoni modele 3D në realitetin virtual me Oculus Medium. VR nuk është vetëm për të luajtur lojëra, gjithnjë e më shumë headsets janë duke u përdorur për trajnimin dhe mjetet e prodhimit. Oculus Medium bën modelimin 3D më intuitive, më të shpejtë për të mësuar dhe shumë argëtim.

Shpërndani në rrjetet sociale