GALERIA FAB | TIRANË

10 – 12 MAJ 2019 | 17.00 – 22.00

PlayUK gjithashtu do të sjellë kënaqësi për audienca të ndryshme. Ditët e fundit të eventit do të jenë të dedikuara për një vitrinë interaktive e cila do të përbëhet nga videot e fundit kreative artistike nga Mbretëria e Bashkuar. Audiencat e të gjitha moshave do të kenë mundësinë të mësojnë rreth tyre, do mund t'i provojnë e të luajnë lojrat falas! Lojërat do të vendosen në formatin e ekspozimit kështu që edhe njerëzit që nuk janë pjesë e lojës do të jenë në gjendje të jenë pjesëmarrës.

Ndër të tjera, ekspozita do të përfshijë lojëra si *double-ended physics dog adventure PHOGS*!, ose loja *the third-person stealth hacking game Off Grid*, dhe loja aventurore atmosferike e vendosur brenda një libri japonez pop-up TENGAMI. Hidhini një sy:

Shpërndani në rrjetet sociale