The Third Dayështë një instalim dhe novelë VR që po zhvillohet ndërsa udhëton. Në romanin çdo kapitull është një faqe e gjatë dhe kapitujt e zgjedhur ekzistojnë përveç kësaj si kapituj të instalimit VR.

Aktualisht romani është i gjatë 12 kapituj dhe ekziston një mundësi për të ekspozuar me ato 12 kapituj që shfaqen së bashku dhe rreth hapësirës VR OSE ... thjesht për të harruar pjesë romane dhe për të paraqitur një version demo 5 minuta të instalimit VR.

Puna u zhvillua fillimisht si pjesë e një selie në departamentin e inteligjencës artificiale të Universitetit të Kembrixhit. Puna është ndërtuar rreth Ai teknologji duke treguar një histori lidhur me Ai. Në versionin demo, audiencat e gjejnë veten brenda një kullë ftohëse me një tufë Ai të zogjve dhe një kamion me xhama.

Kjo punë është mjaft e re, ende në zhvillim dhe e duhur për një premierë të duhur ndërkombëtare në Itali në Shtator 2019.

Shpërndani në rrjetet sociale