Tengami është një lojë aventurë atmosferike e vendosur brenda një libri japonez të pop-up. Flijoni dhe rrëshqisni botën e hartuar mirë për të zgjidhur puzzles dhe zbuluar sekretet. Jo një libër, por një lojë brenda një libri pop-up. Tengami luan si asgjë tjetër përpara saj. Arrijnë drejtpërdrejt në botë për të rrokullisur, rrotulluar dhe rrëshqitur pjesë të botës për të gërmuar më thellë në udhëtimin tuaj misterioz.

Shpërndani në rrjetet sociale