PHOGS! Ju merr sëbashku me një mik në një Dog Adventure të dyfishtë fizike në një botë të gjallë dhe plot ngjyra të mbushura me puzzles për të zgjidhur dhe ndihmuar krijesa të çuditshme. Bashkëpunoni dhe koordinoni ashtu si ju përdorni secili gjysmën e një kontrollori për të kontrolluar një fund të DOG, duke shtrirë dhe rrutur marrjen e jumpkins, tufës së munchlets dhe ushqimin e krimbave të uritur të botës. PHOGS! është një lojë me kontrolle të thjeshta dhe një atmosferë të çuditshme që çdokush mund të luajë me familjen dhe miqtë. 

Shpërndani në rrjetet sociale