Pesë tregime tragjike të ndërthurura, kërkim të shenjave në dioramat e bukura, çdo histori përmban një sërë puzzles që tregojnë historinë. Zgjidheni misterin dhe shkruani përfundimin tuaj.

Shpërndani në rrjetet sociale