Off Grid është një lojë e fshehur e fshehur e 3 personave ku të dhënat janë arma juaj më e fuqishme. Off Grid heq dorë nga lufta për mjetet e hacking dhe për zgjuarsi. Gameplay përdor mekanikë unike që ju lejon të manipuloni botën dhe njerëzit rreth jush me të dhënat që padashur lënë pas. Është një lojë ngatërrestare ku lojtari me të vërtetë mund të manipulojë objektet në lojë.

Shpërndani në rrjetet sociale