Lojtaret bukvalisht përballen me njëri tjetrin derisa përpiqen të përjashtojnë secilin nga konkurrenca. Kjo lojë e njohur evoluon dhe ndryshon shpejt, duke i detyruar lojtarët të përshtaten në mënyrë që të qëndrojnë në garë.

Shpërndani në rrjetet sociale