Këtë vit kemi pregatitur diçka të re për ju!

PlayUK 2020 tani është një ngjarje digjitale, ku të gjithë mund ta vizitojnë dhe shijojnë online.

Kemi pregatitur formate të ndryshme për të gjithë të interesuarit e industrisë së video lojërave, për të mësuar dhe eksploruar më shumë nga profesionistët britanik. 

Na u bashkangjitni në PlayUK 20/21 edicionin më të ri!

Mësoni se për çka bëhet fjalë:

Shpërndani në rrjetet sociale