Kjo skenë tregon Timin si një student universitar i informatikës. Ai po lë pas jetën e tij me nënën dhe njerkun, teksa mirëpritet nga familja e shtresës së mesme të lartë e të dashurës së tij nga Tunbridge Wells, një qytet i pasur në Anglinë juglindore. Perry vizitoi Tunbridge Wells si pjesë e hulumtimit të tij për këto tapiceri, dhe zgjedhjet e dizajnit të brendshëm të skenës pasqyrojnë shijet e klasës së mesme që dominojnë në këtë rajon. 

Shprehjet e Timit dhe të dashurës së tij i bëjnë jehonë Dëbimit nga kopshti i Edenit, një afresk i shekullit 15 nga artisti italian i Rilindjes së hershme Masaccio. Ashtu si Adami dhe Eva biblike, ata duket se largohen fajtorë pas një sherri me prindërit e acaruar pas tyre, duke kaluar nëpër një ylber drejt një darke të civilizuar në shtëpinë e familjes të së dashurës së tij.  

Shpërndani në rrjetet sociale