Kjo tapiceri është frymëzuar nga vizita e artistit në një zonë në Anglinë juglindore, e cila thuhet se ka të ardhurat më të larta mesatare për familje në Mbretërinë e Bashkuar. Tavolina e kuzhinës në qendër tregon objekte që pasqyrojnë pasurinë e Timit prej një shtrese të mesme: perime organike, një makinë kafeje, një enë me lule të freskëta dhe reçel shtëpie. Biznesi i software-t për kompjuterë ka qenë shumë i suksesshëm dhe titujt në gazetën në tryezë dhe në iPad njoftojnë se ai sapo ia ka shitur kompaninë e tij një biznesmeni miliarder, për një sasi të madhe parash.

 

Pika qendrore e skenës është partneri i biznesit të Timit, i cili qëndron në mes në veshje të verdhë, duke i thënë atij lajmin e mirë. Në këtë tapiceri, Perry po ashtu u referohet tre pikturave të ndryshme të shekullit 15 të Biblës. Perimet vijnë nga portretizimi i Carlo Crivelli, shprehja e kolegut të tij nga Matthias Grunewald dhe ena e zambakëve nga Robert Campin. Pasqyra qendrore e mysët dhe këpucët e hedhura janë motive që shfaqin pasurinë dhe statusin e që janë përdorur në Portreti i Arnolfinit  nga Jan van Eyck.

Shpërndani në rrjetet sociale