Muajin e kaluar pyetëm Pat-in pyetjen e madhe: Cilat janë sfidat më të mëdha me të cilat ballafaqohemi? Pat gjeti kohë që të shpjegojë disa nga zgjidhjet që Kolegji Harrow i ka implementuar për t’u marrë me këto sfida, duke shprehur rëndësinë e partneriteteve dhe bashkëpunimit. 

Në videon e këtij muaji, Pat flet për rolin e saj si udhëheqëse dhe si e përdorë ajo atë pozitë për të siguruar që Kolegji dhe personeli i tij të përballen me këto sfida, duke ofruar gjithashtu disa këshilla për udhëheqësit në situata të ngjashme.