Mirë se vini në botimin e Dhjetorit të Vocational Educational Exchange.

Me ardhjen e fundit të vitit 2016 dhe fillimi të një viti të ri, ne mendojmë se kjo do jetë një mundësi fantastike për ti hedhur një vështrim të shkuarës: për të reflektuar e festuar vitin të cilin lamë pas.

Këtë muaj, ne do shikojmë arritjet e revistës. Por gjithashtu, do të festojmë arritjet e lexuesve tanë dhe studentëve të tyre. Ky botim përmban raste studimore, udhëheqje e këshillat më të mira për t'iu ndihmuar juve dhe studentët tuaj për të reflektuar, përmirësuar dhe festuar punën tuaj. Dhe ka shumë për të festuar!