Tek Vocational Education Exchange, ne përpiqemi të krijojmë revistën më të mirë për ju. Për ta bërë këtë, ne duam t'ju njohim juve më mirë dhe të zbulojmë çfarë ju dëshironi të lexoni në revistat tona.

Ne do të ishim mirënjohës nëse ju do plotësoni këtë anketë. Mund të fitoni një kupon me vlerë £50 në Amazon.

Nëse fitoni do ju dërgohet një kod nga Amazon për të bërë shpenzimin tuaj.

Plotëso këtë anketë.