Duke ndarë burime të dobishme në çdo botim të Vocational Education Exchange, ne shpresojmë që ju dhe mësuesit në mbarë botën, të përmbushin nevojat e studentëve.

Këtë muaj ju dhe studentët tuaj janë të ftuar të aksesojnë një kurs online, krijuar për të ndihmuar studentët dhe shefat e rinj të kuzhinës të mësojnë më shumë për kateringun dhe aftësitë në gatim.

Provoni këtë kurs online, mësoni nga shefat më të mirë të kuzhinës, të specializuar në kuzhinen angleze, italiane dhe turke dhe merrni një çertifikatë në fund.

SNACKS është një projekt i Erasmus Plus midis kolegjeve profesionale dhe shkollave në Mbretërinë e Bashkuar, Itali dhe Turqi. SNACKS përpiqet të zhvillojë dhe të përmirësojë aftësitë e shefave të rinj.