Test i anglishtes falas online

Merrni testin tonë falas të anglishtes për të zbuluar se cili është niveli juaj është dhe për të gjetur materiale të përshtatshme për mësim.

Gjatë testit, do t'ju shtrohen 25 pyetje - sigurohuni që ju t’i lexoni me kujdes çdo pyetje dhe mendoni para se të përgjigjeni. Pas secilës pyetje, do të duhet të tregoni sa jeni i sigurt për përgjigjen tuaj.

Kur të mbaroni testin, do t'ju tregohet niveli juaj i përafërt i anglishtes. Ju pastaj mund të kërkoni për përmbajtje të përshtatshme në webfaqen tonë të LearnEnglish sipas nivelit, ose sipas temës.

* Ju lutem vini re se ky test është menduar vetëm për përdorim personal. Nëse dëshironi të merrni një test zyrtar të gjuhës angleze, ju lutemi vizitoni seksionin e provimeve të webfaqes sonë.

Shpërndani në rrjetet sociale