Mësime live nga interneti | Plane studimi të personalizuara | Mësues ekspertë | Regjistrohuni sot

Përshtatni mësimin sipas nevojave tuaja, zgjidhni orarin e preferuar dhe punoni me mësues dhe studentë të Këshillit Britanik nga e gjithë bota. English Online është krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja në gjuhën angleze. 

  • Përshtatni mësimin sipas nevojave tuaja dhe vendosni qëllimet e studimit.

  • Zgjidhni orarin tuaj të preferuar dhe kontrolloni ecurinë tuaj duke përdorur platformën tonë të të mësuarit që është një nga më të mirat në botë.

  • Lidhuni dhe komunikoni me një komunitet global, mësues dhe studentë ekspertë të Këshillit Britanik në mësime 55-minutëshe interaktive nga interneti.

  • Vërtetoni aftësitë tuaja duke siguruar çertifikatën e arritjeve nga Këshilli Britanik që njihet nga punëdhënësit në të mbarë botën.

Fillojeni me një provë 7 ditore falas

Krijoni një program mësimor që është i ndryshueshëm dhe që i përshatet buxhetit dhe stilit tuaj të jetës. Zgjidhni një plan abonimi dhe filloni sot.

Paketa Silver  Paketa Gold Paketa Platinum
5 mësime në muaj 10 mësime në muaj 15 mësime në muaj
mësim online 55 minuta  mësim online 55 minuta  mësim online 55 minuta 
mësim 100% online në desktop ose tabletë mësim 100% online në desktop ose tabletë mësim 100% online në desktop ose tabletë
Abonohuni sot 
Abonohu sot falas për shërbimin provë Abonohu sot falas për shërbimin provë

Çfarë do të mësoni në kursin tuaj nga interneti

Me English Online, ju mund të përcaktoni objektivat e mësimit dhe të zgjidhni nga një larmi leksionesh që nga Anglishtja në marrdhëniet e punës, përmirësimi i gramatikës, të folurit, shqiptimi dhe të tjera.

Studjoni duke përdorur platformën tonë interaktive dhe lidhuni me një klasë globale prej 10 nxënësish në orën që ju përshatet. Ndiqni ecurinë tuaj përmes testeve dhe provimeve dhe merrni vlerësim drejtpërsëdrejti nga mësuesit tuaj.

Kurset tona janë më të përshtatshme për nxënësit me nivel Paramesatar ose më lartë të gjuhës anglishtes. Nëse nuk jeni të sigurt për nivelin tuaj të anglishtes, mos u shqetësoni – mund të kryeni një test falas të nivelit me English Online.

Shpërndani në rrjetet sociale