Ka agjentë edukimi dhe këshilltarë të cilët mund t'ju ndihmojnë të aplikoni për një kurs në universitet, kolegj apo shkollë në Mbretërinë e Bashkuar.

Ata mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni një institucion dhe të bëni aplikimin tuaj, dhe mund t'ju këshillojnë rreth vizave, akomodimit, udhëtimit e më shumë.

Ju mund të mos përdorni një agjent apo këshilltar për t'ju ndihmuar të aplikoni për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar, por nëse dëshironi të zgjidhni një, atëherë mund të kërkoni në bazën e të dhënave të agjentëve të trajnuar nga British Council.

Shpërndani në rrjetet sociale