Bashkangjituni në webinaret tona falas për mësuesit e gjuhës angleze

Duke filluar nga temat për mirëqenien e mësuesëve, arsimit gjithëpërfshirës, mësimdhënies në sistemet publike dhe zhvillimin e vazhdueshëm të mësuesëve, webinaret tona ofrojnë ide për të bërë një përditshmëri më interaktive në klasë për mësuesit dhe nxënësit.  

A keni munguar në disa nga uebinaret tona? Shikoni inçizimet nga uebinaret e mëhershme në temat me rëndësi për mësimdhënës.

Linke të jashtme

Shpërndani në rrjetet sociale