Why take an exam with the British Council?
Why take an exam with the British Council?

Vitin e shkuar, më shumë se dy million njerëz në më tepër se 90 vende të botës u regjistruan për një nga testimet e British Council. Regjistrohuni edhe ju për të përfituar nga shërbimet tona:

  • Eksperiencë e gjatë në administrim me cilësi të lartë testimi 
  • Personel i trajnuar dhe me eksperiencë i cili përmbush  standartet e British Council dhe standartet e bordeve të testimeve 
  • Personel testimi i kualifikuar, trajnuar dhe akredituar nga Cambridge English
  • Ambjente testimi të përzgjedhura me kujdes dhe të gjitha të pajisura më së miri dhe në mënyrë moderne
  • Testet me dëgjim të realizuara me paisjet më të fundit audio
  • Përdorim falas i materialeve për vetë-studim IELTS Ready Premium për të rregjistruarit në testin e IELTS-it 
  • Mbështetje për mësuesit dhe nxënësit e gjuhës angleze nëpërmjet faqeve TeachingEnglish dhe LearnEnglish 

Rregjistrohuni për të dhënë testimet me ne për ti dhënë vetes një mundësi më shumë për punësim apo arsimim të mëtejshëm në Shqipëri ose jashtë vendit.

Në këtë seksion