Date
E Mërkurë 11 Nëntor 2020 - 17:00 to E Mërkurë 25 Nëntor 2020 - 17:00

Gjatë sezonit të vjeshtës, ne ju ofrojmë mundësinë ekskluzive për të provuar kursin tonë më të ri për mësimin e gjuhës angleze plotësisht falas. Aktivizoni provën tuaj falas tani dhe do të keni mundësi të rezervoni një orë falas për shtatë ditët në vijim – pa detyrim abonimi.

Klikoni linkun për të krijuar llogarinë tuaj dhe për të marrë një orë mësimi falas

  • Rezervoni një orë mësimi falas  me një mësues ekspert të Këshillit Britanik në një orar që është i përshtatshëm për ju.
  • Njihuni me studentë të tjerë nga e gjithë bota në klasat virtuale ku ju jeni regjistruar.
  • Shfletoni të gjitha temat, aktivitetet dhe materialet e mësimit në anglisht.
  • Merrni ndihmën e nevojshme nga Ekipi ynë i Suportit për Studentët.

Nëse ju pëlqen kursi dhe dëshironi të vazhdoni të mësoni me English Online, ju mund të zgjidhni një nga planet tona të abonimit mujor. Thjesht ndiqni linkun për të krijuar llogarinë tuaj dhe për të filluar.

Shpërndani në rrjetet sociale