Date
E Shtunë 20 Qershor 2015 - 14:00 to E Premte 31 July 2015 - 14:00
Mbrapa në fillim
#ColoursOfAlbania Konkurs i fotografisë

Nisma #ColoursOfAlbania ka për qëllim t’i tregojë pjesës tjetër të botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë shqiptare, qyteteve dhe fshatrave, bregdeteve dhe peizazheve të paprekura, tregjet historike dhe fortesat. #ColoursofAlbania është një projekt nga Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë , mbështetur nga Ambasada Norvegjeze dhe implementuar nga Këshilli Britanik Shqipëri.

Për të marr pjesë në konkursin e fotografisë #ColoursOfAlbania për të ndarë mendimin tuaj unik për Shqipërinë, hidhni fotot tuaja në InstagramFacebook ose Twitter me titullin #ColoursOfAlbania. Konkursi është i hapur deri të premten 31 korrik 2015.

Fituesi i konkursit do të fitojë 500 euro dhe do të marrin pjesë në ekspozitën e fotografisë #ColoursOfAlbania. Gjej më shumë në lidhje me çmimet dhe rregullat e konkurrencës.

Shpërndani në rrjetet sociale