Date
E Mërkurë 25 Nëntor 2020 to E Hënë 30 Nëntor 2020

English Online është kursi ynë interaktiv më i ri, ku mund të merrni pjesë ju dhe deri në nëntë pjesëmarrës të tjerë së bashku, në një klasë virtuale e drejtuar nga një mësues ekspert i Këshillit Britanik. Me English Online, ju e keni vetë në kontroll mënyrën e të mësuarit tuaj - ju zgjidhni temat që dëshironi të fokusoheni, zgjidhni kohën dhe datën e mësimit, si dhe mësuesin që e drejton atë.

Nga data 25 deri më 30 Nëntor, ne kemi një ofertë speciale për këdo që abonohet në një nga planet tona mujore.Cilindo plan që të zgjidhni, do të përfitoni 40 orë mësimi ekstra, plotësisht falas.

Për t'u abonuar dhe për të blerë planin tuaj mujor, thjesht klikoni butonin e mësipërm dhe plotësoni formularin e regjistrimit.

Shpërndani në rrjetet sociale