Date
E Mërkurë 16 Dhjetor 2020 to E Mërkurë 06 Janar 2021

Fitoni një abonim dy-mujor

English Online është kursi ynë më i ri interaktiv, i cili ju vendos ju dhe deri në nëntë pjesëmarrës të tjerë në një klasë online të udhëhequr nga një mësues ekspert i Këshillit Britanik. Me English Online, jeni ju që keni kontrollin e mësimit tuaj - ju zgjidhni temat që dëshironi të përqendroheni, zgjidhni kohën dhe datën e mësimit, si dhe mësuesin që e drejton atë.

Ne kemi një ofertë speciale për ju duke nisur nga data 16 Dhjetor deri më 4 Janar! Kushdo që abonohet për një nga planet tona mujore do të ketë të drejtën e pjesëmarrjes, ku ne do të japim 30 abonime dy-mujore, pa pagesë. Ne do të japim gjithashtu dhjetë paketa dy-mujore për secilin plan abonimi. Nuk ka rëndësi se cilin keni blerë, ju ende keni të drejtë të fitoni një nga këto të treja - kjo do të thotë që ju mund të blini paketën ‘silver’ dhe pastaj të merrni paketën ‘platin’ për dy muaj gjithashtu!

Për të mësuar më shumë rreth ofertës dhe për të blerë planin tuaj mujor, thjesht klikoni në butonin, që do i’u dërgon në faqen tonë globale (e disponueshme vetëm në anglisht).

Shpërndani në rrjetet sociale