Date
E Enjte 09 Mars 2017 to E Shtunë 01 Prill 2017
Mbrapa në fillim
Shkarkoni aplikacionin tonë për fëmijë

Aplikacioni ynë për fëmijë “Koha për të Luajtur”, përmban këngë të animuara, tregime dhe lojra të dizenjuara nga ekspertë të Këshillit Britanik të mësimit të gjuhës. Shkarko të gjitha videot për ti parë ato kur të dëshirosh, edhe pa patur lidhjen e internetit.

Ju si prind mund të ndiqni në aplikacion ecurinë dhe progresin e fëmijës tuaj në një zonë të koduar për prindërit. Përmbajtja  që mundëson ky  aplikacion është pa pagesë por nëse dëshirojnë prindërit mund të paguajnë për të blerë tregime dhe këngë të tjera. 

Ndihmoni fëmijën tuaj për të mësuar anglisht me aplikacionin tonë për iPhone dhe iPad “Koha për të Luajtur”.

Shpërndani në rrjetet sociale