Date
E Martë 12 August 2014 - 00:00 to E Dielë 24 August 2014 - 00:00
Mbrapa në fillim
Vlora, Berat and Peshkopia

Java e Muzikes Britanike.

Është viti i 5-të që Këshilli Britanik organizon Javën e Muzikës Britanike për të promovuar tendencat dhe rrymat e muzikës bashkohore Britanike, ky event është pjesë e aktiviteteve të Programit The Selector.

Do mund të na gjeni për të parë live eventet e muzikës  në:

Datë 12 Gusht 2014       në Sheshin Pavarësia, Vlorë

Datë 22 Gusht 2014       në Shetitoren e Re, Berat

Datë 24 Gusht 2014       në Sheshin Para Qëndrës së Kulturës, Peshkopi

Grupet pjesëmarrëse të javës së muzikës janë Dj Goldierocks, The Bethia Beadman Group dhe DJ Piko nga Club FM. Aktivitete janë organizuar në bashkëpunim me Bashkitë e qyteteve, Radion Club FM, Organizatat Lokale Kulturore të qyteteve dhe Vodafone Albania.    

Shpërndani në rrjetet sociale