ukvi webinar
Date
E Enjte 26 Maj 2022 - 13:00

British Council ka kënaqësinë të prezantojë këtë uebinar në partneritet me Zyrën e Vizave dhe Emigracionit në Mbretërinë e Bashkuar (UKVI).

Ky sesion u shërben agjentëve të arsimit që ndihmojnë studentët me aplikimet e tyre për vizë në Mbretërinë e Bashkuar. Bashkohuni në këtë uebinar për të mësuar përditësimet më të fundit mbi aplikimet për ‘Student Visa’ dhe ‘Graduate Route’.

Uebinari është pa pagesë dhe është i hapur për çdo agjenci ose agjent individual në vendet e mëposhtme:

 • Shqipëri
 • Armeni
 • Azerbajxhan
 • Bosnjë dhe Hercegovinë
 • Gjeorgji
 • Izrael
 • Kazakistan
 • Kosovë
 • Mal i Zi
 • Maqedoni e Veriut
 • Turqi
 • Serbi
 • Uzbekistan

Uebinari do të zgjasë rreth 45 minuta duke përfshirë një sesion Pyetje - Përgjigje në fund.

Data: E enjte, 26 maj

Ora: 12.00 GMT (ora lokale e Mbretërisë së Bashkuar)

Folës: Sheereen Nabi, Menaxher Rajonal i Komunikimit

Regjistrohuni tani.

Shpërndani në rrjetet sociale