British Council është i hapur ndaj partneriteteve me institucionet arsimore në të gjithë Shqipërinë në organizimin e testit Aptis. Ne aktualisht kemi partneritet me nëntë institucione arsimore në Tiranë, Durrës dhe Elbasan. 

Partnerët tanë i ofrojnë provimin Aptis studentëve në ambjentet e tyre. Na kontaktoni dhe ne jemi të lumtur të bashkëpunojmë me ju. 

 

Shpërndani në rrjetet sociale