Ky kurs është për ju nëse ju doni një njohuri rreth edukimit për nevoja të veçanta, strategjitë dhe zgjidhjet të cilat mund të përfitojnë nxënësit me nevoja të veçanta, të promovoni përfshirje dhe të siguroni praktikat më të mira për të gjithë nxënësit.

Datat e fillimit: Hapur për rregjistrim 
Kohëzgjatja: 33-41 orë për kurs të plotë; 3 orë për njësi individuale për studimin vet    
Çmimi: Na kontaktoni

Çdo njësi mund të përfundojë në mënyrë të pavarur nga çdo njësi tjetër . Temat e mbuluara janë:

 • Prezantimi 
 • Disleksia
 • ADHD
 • dëmtimi vizual/dëgjues/fizik
 • vështirësi në sjelljen sociale dhe emocionale 
 • çrregullim të spektrit të autizmit
 • të dhuntuar dhe të talentuar
 • ndikimi multikulturor në vështirësi e mësimit
 • dispraksia
 • vështirësi të të folurit dhe të gjuhës
 • vlerësimi gjithëpërfshirës.

Gjej më shumë duke shkarkuar skicën e kursit më poshtë

Linke të jashtme

Shpërndani në rrjetet sociale